

## Directors Session Introduction by Suzanne Craft, PhD

## PART 1

1:30 - 1:40pm ET		10min
Introduction	Suzanne Craft, PhD Wake Forest University ADRC	
1:40 - 1:55pm ET		15min
NIA Update	Amy Kelley, PhD NIA	
1:55 - 2:10pm ET		15min
NIA Update: Division of Neuroscience	Jennie Larkin, PhD NIA	
2:10 - 2:30pm ET		20min
NIA Update: ADRC Program	Nina Silverberg, PhD NIA	
2:30 - 2:40pm ET		10min
NIA Q&A		
2:40 - 2:50pm ET		10min
NACC Update	Walter Kukull, PhD NACC	
2:50 - 3:00pm ET		10min
NCRAD Update	Tatiana Foroud, PhD NCRAD	
3:00 - 3:10pm ET		10min
NIAGADS Update	<b>Li-San Wang, PhD</b> NIAGADS	
3:10 - 3:20pm ET		10min
NACC, NCRAD, NIAGADS Q&A		
3:20 - 3:25pm ET		5min
Award Announcement	Suzanne Craft, PhD Wake Forest University ADRC	

## PART 2

3:45 - 4:10pm ET		20min Presentation, 5min Q&A
Achieving Diversity in Clinical Trials: Challenges and Solutions		Rema Raman, PhD USC ATRI
4:10 - 4:35pm ET		20min Presentation, 5min Q&A
Clinical Trial Design in the Era of Appr Disease Modifying Therapies	oved	Joshua Grill, PhD UC Irvine ADRC
4:35 - 4:45pm ET		10mii
Introduction - New and Imminent Therapies: Impact on AD Research		Suzanne Craft, PhD Wake Forest University ADRC
4:45 - 5:30pm ET		45mii
	Suzanne Craft, PhD (Moderator) Wake Forest University ADRC	Ron Petersen, PhD, MD ADNI; Mayo Clinic ADRC
Panel - New and Imminent Therapies: Impact on AD Research	Randall Bateman, MD DIAN-TU, Washington University, Knight ADRC	Liana Apostolova, MD, MSc LEADS; Indiana University ADRC
	Walter Kukull, PhD NACC	Reisa Sperling, MD ACTC MPI; Massachusetts ADRC
5:30 - 5:35pm ET		5mii
Closing Remarks		Suzanne Craft, PhD Wake Forest University ADRC



## Directors Session Introduction by Suzanne Craft, PhD